Hony Engineering Plastics Co.,Ltd.
Home> Ububo
November 11, 2023

Pom plasti ndu csting CNC

Polyoxymethylene Hootromyber (Pom) bụ mmetụta na ngagharị na-eguzogide ọkara nke thermoplastinine ejiri rụọ ọrụ dị iche iche. Ọ dị mma site na ndị na-eme ihe ọma maka akụrụngwa dị mma ma dị elu. Ọ bụ ezie na opaque, Pom dị n'ụdị dị iche iche. Ọ nwere njupụta nke 1.410-1.420 g / cm3, mkpu nke 75-85%, na isi ihe na-agbaze nke 175 Celsius C. Ọ dịkwa n'ụdị dị

November 10, 2023

Ihe kpatara Pom Gears: Ngwa zuru oke na arụmọrụ kachasị elu na arụmọrụ kachasị elu

Gars bụ otu n'ime ihe ndị dị mkpa na usoro ụlọ ọrụ ọgbara ọhụrụ. Na pom (polyoxymethylene) garis, aghọọla nhọrọ mbụ maka ọtụtụ ngwa maka ọtụtụ ọrụ na ntụkwasị obi ya.

November 08, 2023

3240 epoxy limited iko mpempe akwụkwọ iko vs. fr4

Nke mbu, site na ihe di iche: 3240 di na Epoxy Rein na Fr-4 na Epoxy Prielic resin, ha nwere na ndi nwere mmekọrịta. Ọdịiche dị n'etiti 3240 na fr-4 epoxy efere Nke abụọ, aha ọdịiche a

November 07, 2023

PPS (polyphenlene sulfide): Ike-ike, oke pyramid plastik

Gịnị bụ polyphenlene sulfide? Aha zuru oke polyphenylene sulfide resin, PPS ihe na-egosi symmetrical Arexals Arexals, obere mmiri, dị ala, mkpuchi eletrik dị ezigbo mma dị elu; PPS resin na fiber freers, inorganic freers, eriri ya, ọla, enwere ike ịmepụta ihe ma ọ bụ alloys; Ps pps dị ọcha (PPS njupụta) nke 1.34, nwere ike ịhazi site na faịvasslass nwere ike ịbụ 2.0 n

November 06, 2023

Ngwakọta nke ndị ọrụ ugbo ala HDPE

Ahịhịa ala polyethylene dị elu bụ ihe pụrụ iche maka olulu. Ideringtụle nrụgide nke ndo ma ọ bụrụ na omimi mmiri bụ ihe dị ka 2m, ị nwere ike iji 0.75mm ma ọ bụ karịa akpụkpọ ụkwụ 0.75MM. Ọ bụrụ na mmiri miri emi nke ebe a na-edebe mmiri dị ihe dị ka 4m, ị nwere ike iji 1.0mm ma ọ bụ 1.0mm ma ọ bụ karịa akpụkpọ ụkwụ na-enweghị isi. Ọ bụrụ na omimi mmiri nke cister bụ ihe dị ka 8m, ịkwesịrị iji 1.2mm ma ọ bụ karịa 3,2mm na-enw

November 05, 2023

Peek Gaskets na oke okpomọkụ

Peek Gothskets na oke okpomọkụ na nrụgide dị elu na plastik ndị na-eguzogide oke okpomọkụ na kemịkal. Peek Gaskets, amaara ama dị ka polyther ether ketone, nye ngwakọta pụrụ iche nke akụrụngwa maka ọtụtụ ngwa dị oke egwu. Dị ka onye na-egwu polymer na-adịghị ọcha na nke dị elu, na-egosipụta ike dị mma na kemịkalụ na kemịkalụ dị elu. Ọ bụ ihe

November 04, 2023

Ntụnyere nke PMMA Pa6 Pa66 Pa66 PBT PC +

PMMA (Polymethylmetacrylate, a na-akpọkarị acrylic) Chemical na Njirimara: PMMM nwere ezigbo kemịkal na mgbanwe ihu igwe na-eguzogide. Indetration nke ọkụ na-acha ọcha dị ka 92%. Ngwaahịa pmma nwere ezigbo afọ ma ọ dị mma maka ịme DVD, wdg. Ka ibu ibu na-abawanye na og

November 03, 2023

Atụnyere PVC PP PP PP PP PP

PVC (polyvinyly chloride) Kemịkal na ihe anụ ahụ: PVC siri ike bụ otu n'ime ihe eji plasticụ plastik ọtụtụ ebe niile. PVC bụ ihe na-abụghị kristal. A na-ejikarị PVC na-ejikarị nkwụsi ike, na-eme nke ọma, ndị ọrụ inyeaka, ndị na-agba akwụkwọ, mmetụta na mgbakwunye ndị ọzọ. PVC nwere nke na-abụghị nke na-abụghị flash, dị elu, iguzogide mgbanwe i

November 03, 2023

Ntụnyere nke PC ABST ps pom

Ihe PC (polycarbonate) Uru: 1. Ike dị elu na coefiekity nke na-adịghị ike, ike mmetụta siri ike, oke igwe na-arụ ọrụ 2. Ndọta dị elu na Drede

November 01, 2023

Ụdị plastics na uru na ọghọm

Plastik bụ ihe dị ka akụrụngwa, site na polymenization na-arụ ọrụ polymentecules nke ike polymetization (Macromolecules compation nke ike ọkara, site na nsị nke ndị na-ajụ, site na rotmentation nke ndị na-ajụ, site na flow, kpụ ọkụ n'ọnụ, na-ekwu okwu, na-ekwu okwu, lubricials, agba na mgbakwunye ndị ọzọ. Ihe bụ

October 31, 2023

Njirimara Semitron®sd Njirimara na uru

Mmepe nke usoro semitrọnr na-eme ka ezigbo ndị na-emepụta ma ndị na-emepụta ihe dị mma na ndị ahịa ọrụ, dị ka enwere ike iji ya maka nkwalite arụmọrụ nke akụrụngwa na-arụpụta ngwa ọrụ. Na mgbakwunye, semitronr ọgwụ mgbochi nke Semitrọnr bụ ezigbo ihe maka gburugburu ọrụ pụrụ iche ebe a chọrọ kemịkali na njikwa electrostastase. Semitron, dị ka otu

October 30, 2023

Uru na ngwa nke PTFE akara mmanụ mmanụ

Na mmepe na-aga n'ihu nke teknụzụ ndị ọrụ na-aga n'ihu, akàrà dị iche iche na-arụ ọrụ dị mkpa, nke akàrà na-arụ ọrụ dị mkpa, n'ihi arụmọrụ dị oke mma na nlebara anya dị elu, nke a ga-ewebata uru nke ptfe nke ptfe mama ya, na mpaghara ya.

October 30, 2023

Usoro nhazi maka PPS: injection, apụpụ, na-akpụ akpụ, fesa ịkpụ

PPS na-akpọnwụ kwesịrị m na oven nkụ nke 3-4 awa na 150 ° C tupu nhazi. PPS na-emebeghị nke ọma agaghị emetụta homogeneity nke akụkụ ahụ, mana enwere ike ibute nsogbu n'oge nhazi. Dịka ọmụmaatụ, mmiri nke na-anakọta na fillet nke ngwakọta ahụ nwere ike ịlaghachi na vepo ma mee ka ọ na-eme ka mkpọtụ nke igwe na-agba ọsọ. Ya mere, a ga-ahazi nkụ nke PPS ahụ tupu nhazi bụ ihe dị mkpa site na iji usoro ịkpụzi, gụnyere ịkpụkpụ akpụ, apụpụ, ma na-awagharị. A

October 28, 2023

Tradgbọ okporo ígwè na-eduzi ụgbọ okporo ígwè

Ntuziaka Ultra dị elu bụ ụdị nduzi nrụgide nke na-akwado ma na-eduzi agbụ nke ihe ndị na-arụ ọrụ dị oke ọnụ iji belata mkpọtụ ahụ .it bụ Ofdị nke na-eguzogide ọgwụ, ọnọdụ okpomọkụ, nkenke, kwụsie ike, na-adịghị ike, na-enweghị isi nduzi.

October 27, 2023

Ihe ngwọta zuru oke nye mkpuchi mkpuchi: Peek na Polylimide

Ọta nke okpomọkụ, nke dị ka uwe nchebe, ndị na-eche akụrụngwa si na oke okpomọkụ. Ọ dị n'ọtụtụ ihe dị iche iche, gụnyere polyester, faịlglas, akwụkwọ ma ọ bụ polymers ndị ọzọ, yana polymers ndị ọzọ dị ka plastik. Njirimara nke ihe ndia di iche, ma ha nile emere ka ha zute ntuzi aka anyi choro na gburugburu ebe di iche iche.

October 26, 2023

Banyere Tecpai ™: cm usoro: poliyamide-emide

Pacapai ™ paini - polyamide-emide Torreinnerporfor Torron pai - Tecapai cm xp403 akwụkwọ ndụ akwụkwọ ndụ 30% iko jupụtara na Torlon Pai - Tecapai cm xp530 Black-Green

October 21, 2023

Ihe kpatara izizi dị mkpa na CF30% carbon carbos jupụtara

Peek bụ otu n'ime plastik kachasị ọnụ na ahịa, mana mgbe ịchọrọ bọva arụ nke ukwuu nke na-eme ka ọ dị oke mma na gburugburu ya mee ka ihe ya dị. Karịrị, enwere ike iji ihe onwunwe carbon na ngwa ndị dị elu dịka ihe eji arụ ọrụ na mmanụ na - arụ ọrụ cf30, nke na - enwe ike cf30, nwere ike na - ike na akara nke mkpụrụ osisi ma na-abawanye ikike ibu ya. Ọ bụkwa 7%

October 20, 2023

Ihe dị elu na-arụ ọrụ na-arụ ọrụ dị elu - Peek (peek

Na ọgbara ọhụrụ Petrochemical, usoro mmiri, ike, ọla, usoro ọkpọkọ bụ akụrụngwa dị mkpa. Iji jikwaa mmiri ahụ na pipeline, nhọrọ nke valves ghọọ mkpa. Na ụdị valves ndị a, ihe ọkpụkpọ bọọlụ bụ ụdị a na-ahụkarị. N'ihi na nhọrọ nke valvel nke valve nke atọ nke ihe atọ na-aga, ihe a na-akpọ ihe eji egwuri egwu okpomọkụ dị elu, nke na-ewu ewu na mpaghara kemịkal dị iche iche nke Kethat.

October 20, 2023

Durrostone: Nhọrọ mbu maka ihe eji eme ihe

Site na mmepe nke teknụzụ dị elu, ndị mmadụ na-aghọta karịa na ndị na-enwekarị intostone, site na ụlọ ọrụ mepụtara mmalite na ngwa Durrostone dị ugbu a, site na mmalite nke itinye ego na-eme ihe maka ebili mmiri ; na-achagharị anya; jig; tray; jig; Ebe a na - ebipụta akwụkwọ na ubi ndị ọzọ, rue okwute sịntetik abụrụla igwe; akụrụngwa; akụkụ; Iri na ụlọ ọrụ nrụpụta nri ndị ọzọ; Azọọ ụgbọ elu na ngwaahịa ndị ọzọ dị mkpa.

October 19, 2023

GPO3 Red na White Upgm-203 anaghị akwụ ụgwọ polyester posta fiberglass ube

GPO-3 na-ama ama dị ka GPO-3 laminate. Ọ bụ ihe eji arụ ọrụ nke ọla kọpa alkali-fir na-enweghị fir na-enweghị atụ ma gbakwunye na ihe mgbakwunye dabara adaba site na ịpị na-ekpo ọkụ. Ihe eji eme ihe na 33, nke a makwaara dị ka UPGM-203, na - ezo aka na igwe eji eme ihe maka oke ikuku, ihe dị mma iguzogide uzo ahihia.

October 19, 2023

PTFE plastic bọọlụ nke njirimara na ahịa ngwa

PTFE Bọọlụ Bọọlụ bụ ihe na-akwụsi ike, nguzogide na-eguzogide bọlbụ niile, na-eguzogide na-eguzogide nke ihe dị elu, na ụfọdụ okpomọkụ, acid dị elu , Alkali na oge ndị ọzọ iji, enweghị ike idozi site na kemịkal. PTFE BLABS dị ka akara bọọlụ kachasị mma na bọọlụ kachasị mma, n'ihi na PTFE Bọọlụ bọọlụ na-adịghị mma na-adịghị asọmpi na uny

October 16, 2023

Kedu ihe njiri mara PPS?

Kedu ihe njiri mara PPS? Njirimara nke PPS: Ikuku kwere nkwa na onodu di elu nwere ike ịnọgide na-arụ ọrụ na 260 ℃, na gburugburu ọnọdụ dị elu, ike na nke siri ike, kemịkal A na-ahụkarị ihe na-eguzogide na-eguzogide na-eguzogide na-eguzogide (ugbu a ọ bụla na-eguzogide n'okpuru 200 ℃ Sollleslenene ogologo, inorganic ac

October 15, 2023

Usoro nhazi nke acrylic mpempe akwụkwọ

Acrylic nwere nghọta dị elu, ọkụ nnyefe nke 92%, "aha plastik kristal plastic. Ma nwee ezigbo ihu igwe na-eguzogide, ọkachasị maka ngwa n'èzí, okpueze nke plastics, ma ezigbo elu ya na gloss, na-ahazi plastimitydị dị iche iche na ngwaahịa dị mkpa. Mpempe akwụkwọ ọzọ dịgasị iche iche (gụnyere efere agba agba), atụmatụ ọzọ bụ na nnukwu efere ahụ ka nwere nghọta dị elu.

October 14, 2023

Kedu ihe bụ njirimara na ntinye akwụkwọ FR4?

Gịnị bụ FR4? FR-4 bụ koodu ọkwa na-enwu enwu, nke pụtara na ihe eji eme ihe ga-enwerịrị ike iji onwe ya, ọ bụghị aha akwụkwọ, yabụ ọkwa nke izugbe Books ejiri na ọkwa nke ihe ndị dị na FR-4, mana ọtụtụ ndị a na-akpọ ọrụ anọ (Tera-ọrụ), na-agbakwunye filler (filler) na mpempe akwụkwọ na-eme nke ọma. Agbanyeghị, a na-eme ọtụtụ n'ime ha

Anyị ga-akpọtụrụ gị nso

Dejupụta ozi ndị ọzọ ka ọ nwee ike ịkpọtụrụ gị ngwa ngwa

Nkwupụta nzuzo: Nzuzo gị dị anyị ezigbo mkpa. Companylọ ọrụ anyị na-ekwe nkwa igosipụta ozi nkeonwe gị na mgbasa ozi ọ bụla na-egosi na ọ bụla e ji ikike doo.

Zipu