Hony Engineering Plastics Co.,Ltd.
Home> Ububo
October 20, 2022

Ngwa HOY na mpaghara ụlọ ọrụ

Plastictings injin na-eme ka onye na-ahụ maka ụmụ nwoke na-emekọ ihe, Quadrant, na-ejikarị ya na LCD, LCDELT, Counder, The Memiconductor na Orolelectronic. A na-eji wiil ndị na-agụnye: A na-eji wiil ndị na-agụnye: A na-eji wiil na-egbochi, na-emegide ya, ndị na-emegide ya, ebe a na-ahụ maka mbara igwe, na-acha uhie uhie na-acha, magneting, ihe a na-egbochi ya Na nhazi nke oke okpomọkụ dị elu na-akụzi.

October 20, 2022

Mara nkọwa ndị ọzọ gbasara usoro honyplas®peak

Hony plastik nwere honyplas®, hony whesd®, honypho®, honyllluo® plastik Uru nke iji akụkụ honyplas®peak E nwere uru dị iche iche dị iche iche na-edobe akụkụ ya. Enwere ike iche uru ndị a n'ime klaasị abụọ: uru ihe omimi nke Peek na nke uru usoro okirikiri nke usoro okwu.

Honypro®pvc PC PO PP PM PMMMA Ide Profat profaịlụ

Honypro®pvc PC PO PP PM PMMMA Ide Profat profaịlụ Mkpụrụ profaịlụ plastik bụ ngwaahịa etịbe na mpaghara na-abụghị nke a na-abụghị nke a na-akpọ counf counts. Ewezuga maka gburugburu, square, na efere efere, dị ka ngọngọ, nke na-azọ, t-ekara na usoro nke aka ike ndị ọzọ. Profaịlụ plastik bụ profaịlụ na plastik dịka ihe bụ isi, nke a na-eji n'ọtụtụ na-ewu na mma, profaịlụ na-akpụ akpụ na ọrụ

2 "X 24" x 24 "Rexolite Flow

Otu mpempe 2 "x 24" x 24 "Rexolite Franter Fray na ndị ahịa Germany Otu mpempe 2 "x 24" x 24 "Rexolite Franter Fray na ndị ahịa Germany

Vesconite Mbupu ozi

Mbupu osisi na-ebupu ihe ndị ahịa China iji mee akụkụ

Anyị ga-akpọtụrụ gị nso

Dejupụta ozi ndị ọzọ ka ọ nwee ike ịkpọtụrụ gị ngwa ngwa

Nkwupụta nzuzo: Nzuzo gị dị anyị ezigbo mkpa. Companylọ ọrụ anyị na-ekwe nkwa igosipụta ozi nkeonwe gị na mgbasa ozi ọ bụla na-egosi na ọ bụla e ji ikike doo.

Zipu